• Nagyajkamon érszerű duzzanat

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Néhány napja kisebb pattanást fedeztem fel a nagyajkamon, azt gondoltam szőrtüszőgyulladás ezért Bactroban kenőccsel bekentem! Mostanra a környezetében érszerű keménységet véltem felfedezni, és aggódom, mert ilyennel még nem találkoztam! Szeretném a segítségét, hogy mi lehet ez és mivel tudnám esetleg gyógyítani? Segítségét előre is köszönöm! Sajnos képet nem enged feltölteni, de remélem így is megfelelő információt adtam meg!

        Dr. Szalóczy Péter válasza a elváltozás a nagyajkon témában

        Kedves Kérdező! Egy ilyen képletnek szakemberi rápillantás nélkül lehetetlen a meghatározása, főleg terápiája. Csak valószínűsíthető, hogy ártalmatlan és átmeneti képlet, de mutassa meg egy pillantásra szakembernek.Fontos a látványa, helyzete, tapintata a diagnózishoz.Vizsgáltassa mielőbb, hogy feleslegesen ne nyugtalankodjon.


        Kérdés: 2019. május 01., 11:55; Megválaszolva: 2019. május 06., 11:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Egymillió migrénes
        Volt már valaha olyan mértékű fejfájásod, hogy nem tudtál dolgozni?