• Mennyi az esélye?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő/ Doktor Úr! Négy évig szedtem gyógyszert, de ötödik hónapja nem szedem, 04.02-én volt vérzésem, négy napig. 14-én volt ovulációm, 04.20-án védekezés nélküli együttlétem volt, legközelebb 28-án jönne meg. Az a kérdésem lenne, mennyire valószínű, a teherbe esésem? Köszönöm válaszát, Tisztelettel egy egyszer meggondolatlan nő

        Dr. Csősz György válasza a OAC témában

        Nem tudni, elvileg lehet teherbe esni.


        Kérdés: 2019. április 21., 09:18; Megválaszolva: 2019. április 23., 11:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: