• Drilling műtét

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr! Egy középidős vetélést követően kiderült a pCO. A szükséges gyógyszereket szedem, a Clostylbegitre és a Bemfola injekcióra nincs reakció már egy éve. Mivel semmire nem reagált a petefészek, most átjárhatóságit, drillinget, hasi- és méhtükrözést csinálta két hete. Minden rendben zajlott, nem derült ki egyéb szeri ok. Viszont azóta is kevés, pecsételő vérzésem van. Ez normális? Fájdalmam nincs, nagyon gyorsan felépültem.

        Dr. Tekse István válasza a drilling témában

        Kedves Kérdező! A petefészek drillingtől lehet ilyen panasza, rövid időn belül el fog múlni. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu


        Dr. Tekse István
        Szülész-nőgyógyász
        TervezettBaba szakértő
        Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Tekse István

        Kérdés: 2019. április 18., 08:20; Megválaszolva: 2019. április 30., 12:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben: