• Menstruacio keses

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jo napot az lenne a kerdesem hogy 2 honapja nem jott meg most csinaltattam egy hormon vizsgalatot ami jo lett semmi problema nincs minden rendben van Voltam orvosnal azt mondta rendben van minden nem adott semmmi gyogyszeres kezelest semmit ... De azt sem.mondta miert nem jott meg 2 honapig Felek hogy megin nem fog jonni es szeretnek babat mar ez akadalyozhassa ?? Hogy legyen babam mar 7 eve egyutt vagyok a parommal es semmi koszonom ..alexandra

        Dr. Pétervári László válasza a Nőgyógyászati betegségek témában

        A menstruáció elmaradása, a rendszertelensége az hormonzavarra utal. Terhességet szeretne akkor gyógyszeres kezelésre van szükség, nőgyógyászati szakvizsgálat után. Speciális gyógyszerek állnak rendelkezésre, a peteérés segítésére.Labor vizsgálattal meghatározható,hogy van-e peteérés. Ehhez olyan nőgyógyász felkeresése szükséges,aki. a hormon kezelésben jártas.


        Kérdés: 2019. április 04., 12:52; Megválaszolva: 2019. április 07., 01:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: