• HOSSZANTARTÓMESTRUÁCI

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Szép napot Doktorúr Az én kérdésem az lenne hogy márciusban volt egy spontán vetélésem műtéti be avatkozásra nem volt szükség utána 10 napig véreztem még és el mult március elején jelentkezett pecsételő vérzés aztán 2 nap után el maradt és 11 én ujra el kezdtem menstruálni de akkor már rendesen ahogy kell 7napután el mult aztán megint vissza jött és azota is meg van hogy erős van hogy alig van sajnos nagyon sok stressz ért az utobbi időben meg a vetélés is meg viselt mert szerettük volna a babát orvoshoz kértem idő pontot de addig is szeretnem az ön véleményét ki kérni nagyon félek hogy egészségügyi kaparást kell majd csinálni Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Szalóczy Péter válasza a menses zavar témában

        Kedves Kérdező! Nem említette, hogy a vetélés hány hetes embriót jelentett,mert műszeres befejezés nélkül csak még alig diagnosztizálható koraterhesség vetélődhet el.Volt-e hüvelyi ultrahangos vizsgálat kaparás helyett, hogy nem maradt-e a méhben maradék lepényke szövet. Mert a tökéletlenül kiürült méh szokott utána vérezni. Mindezt mielőbb jó lenne tisztázni, mert ha van maradék méhtartalom, fertőződhet és az baj lenne. Ha van, ne féljen a kaparástól, mert az a tökéletes megoldás.Ez sürgősségi ellátást igénylő állapot, nem időpontra halasztható!


        Kérdés: 2019. március 24., 07:47; Megválaszolva: 2019. április 03., 13:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Kedves Doktor úr! Ma vettem àt a rákszűrésem leletet, negatív,de be van ítélve, hogy zavaró lob. Az orvosom nem írt fel Rà semmilyen gyógyszert. Gond ez? Van olyan szer,ami alkalmazható Rà, vény nélkül kapható? Vârom vàlaszát!...
        Escapelle tabletta beszedése után egy héttel a vérzés megkezdődött. A tablette beszedésétől kezdve a mai napig változóan hőemelkedés, látási zavarok, gyengültség, gyenge barnás vérzés néha, alvási zavarok. Vérvizsgálat megtörtént,...
        Tisztelt Doktor Úr/Doktor Nő! Pár napja hasfájás miatt elküldtek ultrahangra, ahol az egyik petefészkemnél egy cisztát találtak parovarialisan. A kérdésem az lenne, hogy ez mit is jelent pontosan és mitől alakulhat ki ez a ciszta? Előre is...
        Kedves doktornő/doktorúr! Holnapra van időpontom nőgyógyászatra. Soha nem volt nőgyógyászati problémám. Mindig rendszeres volt a mensesem, néha pecsételés, de tudtommal az normális. Mindig féltem a nőgyógyászoktól, így még soha nem...
        Tisztelt Doktornő! 20 éves unokahúgom a következő üzenettel fordult hozzám... A lábamon lévő kiütésekkel (vagy gyulladásokkal) sok helyen jártam. Voltam bőrgyógyásznál, aki 2 féle krémet írt fel, az egyik fertőtlenítésre szolgált...