• Mwddíg végezhető el abortusz krízishelyzet miatt?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Egy ismerősöm teherbe esett, sajnos kicsúszott a 12. hétből, de se anyagi helyzete, se a körülmények nem engedhetik meg, hogy gyermeket vállaljon, 17. hétben van, és azt mondták neki az orvosok, hogy nem vetetheti már el. Utána olvastam, és azt találtam hogy krízishelyzetben a 18. hétig el lehet vetetni. Azt szeretném megtudni, hogy mi ennek a menete. Válaszukat előre is köszönöm!

        Dr. Csősz György válasza a művi abortusz témában

        Csak 12. hetes korig szakítható meg.


        Kérdés: 2019. február 27., 20:21; Megválaszolva: 2019. március 03., 18:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: