• Missed ab után gyulladás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr! Missed ab műtét után 4héttel vettek rákszűrést. Eredményemben gyuladdás szerepelt. Kezelést nem kaptam rá Missed abra hivatkozva.Három hónap múlva megyek vissza kontrollra. Lehetséges hogy kezelés hiányában megszűnik a gyulladás?

        Dr. Szalóczy Péter válasza a gyulladás a hámsejteken kenetben témában

        Kedves Kérdező!A missed ab. és a befejező küret nincsen kapcsolatban az ezt követő citológia gyulladásos sejtjeivel. Ezek a méhszáj, vagy a nyakcsatorna lobos sejtjei valamilyen jelentéktelenebb kórokozó miatt. A kenetek jelentős részében magjelenő mondat. Az ellenőrző kenetig, ha nincs kellemetlen égő, csípő folyásos tünet, csak valamely patikus által adott hüvelyi protexint használja, néhányszor naponta, majd másnaponta. végül kétszer hetente felhelyezve egyet. Meglátja, kenete megjavul.Heti egyet használjon hosszú távon.


        Kérdés: 2019. február 27., 11:26; Megválaszolva: 2019. március 02., 11:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: