• Tisztelt Hölgyem/Uram!

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Több éve elhúzódó betegség miatt írok, körülbelül akkor kezdődött mikor antibiotikumot szedtem.Többször voltam nőgyógyásznál mindig más betegségre kaptam gyógyszert. Egyszer trichomonas, majd kevert fertőzés.Ezek után ugyanúgy visszamentem ekkor csinált egy tenyésztést azt mondta e.coli baktérium.Nőgyógyászt váltottam, legutóbb a múlt hónapban voltam. Azzal a panasszal, hogy a kisajkaknál piros, érintéskor fáj, a hüvelybemenetnél duzzadás, gyulladás szintén fájdalmas érzés.Például egy nőgyógyászati vizsgálat vagy tampon használat is fájdalmat okoz.Néha viszket is. Menstruáció ideje alatt a panaszok enyhülnek/elmúlnak. A nőgyógyászom tenyésztést végzett az eredmény negatív, elvileg nincs semmilyen betegségem, a rákszűrés is negatív lett(P2). Nem szedek semmiféle gyógyszert, fogamzásgátlót, intim mosakodót többször váltottam jelenleg canesfreshet használok.Köszönöm előre is a választ!

        Dr. Szalóczy Péter válasza a ismétlődő hüvelygyulladás témában

        Kedves Kérdező! Ha meg nem kapott hetente egy szájon át szedendő 150 milligrammos gomba elleni kapszulát, írasson fel egy két szemes receptet, (Diflucan vagy Mycosismétlődő hüvelygyulladásyst-Gyno) és egy hét különbséggel vegye be. Ha sokkal jobb a panasz, de még van, ismételje még egyszer meg.Ha az első két szemtől rendbe jött, ne ismételjen. Közben naponta helyezzen fel egy hétig bármely hüvelyi protexinből egyet, majd heti kétszer, végül hosszú távon heti egyet.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. február 18., 14:23; Megválaszolva: 2019. február 20., 15:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: