• Pco, meddőség

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jónapot doktorúr! Tegnap voltam magánrendelésen egy hüvelyi ultrahangon peteérést nézetni, viszont peteérés nincs, csak az eggyik petefészkem alatt vagy mellet Van egy kis kör de nagyobb mint amikor peteérés van és benne 1 ér ami pulzál a doktor szerint ezzel nem kell foglalkozni de engem nem hagy nyugodni hogy szabályos kör alakban erek vagy ér mitől van ott ön szerint elmenjek egy másik doktorhoz? Utolsó menszesz 2019.01.29 ciklus hosszát nem tudom megmondani mert gyakorlatilag nincs menszeszem mert pco és inzulinrezisztenciám van, a mostani vérzés norculuttal lett meghozva es a 3.naptól szedtem a clostibegyt. Terhességi tesztet csináltam ami negatív, válaszát előre is köszönöm

        Dr. Pétervári László válasza a Nőgyógyászati betegségek témában

        A petefészek alatti vagy melletti kör az maga a petevezető, a kürt.Ebben történik a petesejt és a hímivarsejt találkozása normális esetben. A pulzáló ér az egy artéria, mely vérellátását biztosítja. Ez nem kóros, ez normális anatómiai helyzet.


        Kérdés: 2019. február 14., 07:46; Megválaszolva: 2019. február 17., 22:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben: