• Mi lehet a gond? Piros kiütés a péniszen, mikor én elvileg teljesen egészséges vagyok.

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktor úr! Kedden voltam nőgyógyásznál, ahol a vizsgálatot követően arra a megállapításra jutottunk, hogy teljesen egészséges vagyok és nincs semmi gond. Az orvosi ellenőrzést követően a kedvesemmel védekezés nélkül szeretkeztünk (babát szeretnénk, eddig óvszert használtunk), ami után másnap neki apró piros pöttyök (érzékenyek, viszketőek) jelentkeztek a péniszén. Korábban is volt ilyen amikor alkalmanként elhagytuk az óvszert, de mindig elmúltak egy héten belül- részben ezért is mentem a vizsgálatra. Viszont ha nálam nem talált az orvosom semmilyen elváltozást, akkor mégis mi lehet a gond? Létezik, hogy allergiás "rám" a kedvesem? Vagy van olyan betegség, ami csak nála jelentkezik? Kúraszerűen használok hüvelykúpokat/hüvelytablettákat, mert régebben amíg fogamzásgátlót szedtem, ugyan nem volt ilyen kiütéses gond, de gyakran gombás lettem, és ezzel tudtam kordában tartani, lehet most ez a gond? Ha megoldhatatlan a probléma, hogyan próbálkozzunk így tovább a babával?

        Dr. Pétervári László válasza a Nőgyógyászati betegségek témában

        A leírt kiütések gyulladásra utalnak.Nagy valószínűséggel gombás fertőzésről van szó.Ennek kivizsgálása jön szóba.Együttlét után jelentkezik így Mindkettőjük gyógyszeres kezelése szükséges. Partnere keressen fel urológiai vagy bőrgyógyászati/STD rendelés/ szakrendelést.


        Kérdés: 2019. február 08., 08:08; Megválaszolva: 2019. február 10., 21:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: