• Mijóma kezelése

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Úr. Jelenleg van a méhemben egy 5 éve fentlévő spirál, amit az orvosomnak nem sikerült teljesen eltávolítani, közben kiderült, hogy mijómáim alakultak ki, amik erős vérzéseket okoznak, ez miatt az orvosom Mirenát javasol. Az lenne a kérdésem, hogy engedjem-e meg, hogy a jelenleg fentlévő spiralom mellé a Mirenát is felhelyezze.Szakmailag megengedett a 2 egyszerre? Nem fog ez a későbbiekben problémát okozni számomra? Válaszát köszönöm előre is.

        Dr. Farkas Ágnes válasza a myoma témában

        Kedves Hölgyem! Semmiképpen se menjen vissza olyan nőgyógyászhoz, aki egy fent lévő spirál mellé újat szeretne felrakni. Ilyet nem lehet csinálni. Azt nem értem egyébként, hogyan lehet részben fenthagyni spirált egyébként, ez sincs rendben. Mindenkeppen forduljon másik orvoshoz, távolítsák el a spirált, ami fent van, és akkor tegyenek fel másikat, ha alkalmas a méhe rá. Akár szájon át is szedhet gyógyszert a miómája miatt, több lehetősége is van. Üdv.: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes, szülész-nőgyógyász
        szülész-nőgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Farkas Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. február 01., 18:30; Megválaszolva: 2019. február 09., 23:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: