• Escapelle eseményutáni fogamzásgátló után normális, hogy nem akar megjönni?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Az utolsó menszeszem:november 15.-én volt. Dec. 9.-én kiszakadt az óvszer és 36 óra után vettem be az escapelle-t, nos azóta semmi vérzés nem jelentkezett. Már 40 napja késik a menszeszem, tudom hogy nagy hormon tartalmú gyógyszer. 3 nappal ezelőtt görcsök és fájások jelentkeztek, pont amilyen menszeszem első napján szoktak lenni de egy csepp vért sem láttam, nagyon aggódom. Tegnap csináltam 4 db terhességi tesztet amit a gyógyszertárban vettem és mind negatív lett. Forduljak ezzel orvoshoz? Tudnának esetleg ajánlani valakit kérem. Előre is köszönöm.

        Dr. Csősz György válasza a esc témában

        Keresse meg orvosát, vizsgálat szükséges.Üdvözlettel.


        Kérdés: 2018. december 25., 01:19; Megválaszolva: 2019. január 01., 11:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: