• Nem múlik a menstruációm.

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Nagyjából egy hónapja tart a problémám. Volt párommal szét mentünk utánna teljesen rendben megtörtént a menstruációm tüneteim nem voltak bár tény hogy sajnos nem védekeztünk. Új párommal az első együtlétünkre rá egy napra a (menstruációm után egy héttel) ismét elkezdtem vérezni de sokkal erősebb vérzés volt mint eddig bármelyik menstruációmnál.7-8 napig folyamatosan véreztem majd egyik napról a másikra elmúlt. 1-2 napig nem is volt utánna problémám de azóta ismét vérzek igaz hogy csak pár csepp de mar 2-3hete megállás nélkül kicsit barnásabb és darabos néha kifejezetten büdös vér. Semmilyen tünetem nincs azon kivül hogy pár napig érzékeny volt a bal petefészkem néha fájt de nem volt zavaró majd pár napra rá elmúl utánna hasonló képpen elkezdett fájni a jobb is. 2 hét múlva kaptam időpontott az orvostól de addig is szeretném tudni mi lehet a probléma hisz eddig soha semmi bajom nem volt. Segítséget előre is köszönöm.

        Dr. Csősz György válasza a menses zavar témában

        Keresse meg orvosát, csak vizsgálat után lehet véleményt mondani.Jó egészséget az új esztendőre!

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2018. december 18., 10:39; Megválaszolva: 2019. január 01., 11:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Férfi inkontinencia
        Tegyen ellene! Töltse le a férfi gátizomtorna füzetet!
        Tiszta orrok, nyugodt napok
        A nemzet háziorvosa
        Várják a háziorvosokról és a nővérekről szóló történeteket.
      • Hirdetés