• Intim betegség

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktor úr/ nő! 16 éves vagyok és par napja észleltem barnás folyast! Ideges vagyok miatta! Nem szedek fogamzásgátlot és semmi fele gyogyszert sem! Szakorvoshoz nem fordultam meg de el kell mennem! Volt már intim betegségem de nem ilyen! Ha havi menstruaciom november 16 volt utoljára! Kicsit elobb jött meg mint szokott! De nyilván 16 évesen nem állt még be! Tudna nekem segíteni hogy mégis mi lehet ez? Érzek egy kicsit fura szagot is és barna folyásom van Kérem mihamarabb válaszoljon! Köszönöm!

        Dr. Szalóczy Péter válasza a barnás folyás témában

        Kedves Kérdező! Bocsássa meg késedelmesebb válaszomat de elromlott a számítógépem. Ha a maszat még fennáll, valamilyen kisebb hormonális pontatlanság jött közbe jelen ciklusában. De egy hasi ultrahangos vizsgálat, ha virgó még, tisztázhatná méhnyálkahártya vastagságát és a kismedencei szervek állapotát. Nagy baj nem lehet.


        Kérdés: 2018. december 06., 22:50; Megválaszolva: 2018. december 13., 13:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: