• Rendellenes vérzés

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Doktor Úr! Október 27-én tüdőgyulladással kórházba kerültem, ahol vérhígítót kaptam 4 napig, fekvőbeteg voltam, légszomjam volt, pelenkát viseltem, mert nem bírtam lábraállni. Már itthon lábadozok. A gondom, hogy okt.31. óta élénk piros vérzésem lett 15. napra, a ciklus közepén. Most 9. napja vérzek. Exacylt kapok rá 3. napja, nem használ. A nőgyógyász hüvelyi ultrahanggal kórosat nem látott. Mennyiségre nem dől, de nem is kevés. Az kezelőorvosom azt mondta a vérhígító rég kiürült, antibiotikumtól nem lehet. A stressz? A pelenkától fertőzés? Amire még gondolok pajzsmirigy alulműködés ami kivizsgálásra vár még, de tudom hogy van. Citológia augusztusban negatív volt. Így még nem jártam, mit tegyek? Meddig várjak? Lassan meg kéne jönnie a rendes vérzésnek, így egybefolyik az egész?! Köszönöm válaszát! Ágnes

        Dr. Kiss György válasza a rendellenes női vérzés témában

        Tisztelt Hölgyem! Köszönöm levelét. Ön, egy akut, gyulladásos megbetegedésen esett át, melynek és a gyógyszeres kezelésnek egyaránt lehet "nemkivánatos" tünete a rendetlen vérzés. Nagyon helyesen irja és egyben tanácsom is, hogy meg kellenne várnia a rendes menstruáció idejét és annak lezajlását. Abban az esetben, ha a normális ciklus menstruációt követően nem áll helyre és a vérzés továbbra is fennáll, akkor ismételt nőgyógyászati vizsgálat és végső soron a vérzés hátterének szövettani tisztázása céljából indokolt / curettage-egészségügyi méhkaparás/ végzése is. Remélem erre nem kerül sor ezt, csak mint végső lehetőséget emlitettem meg. Üdvözlettel: dr.Kiss

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2018. november 08., 20:13; Megválaszolva: 2018. november 11., 20:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Férfi inkontinencia
        Tegyen ellene! Töltse le a férfi gátizomtorna füzetet!
        Tiszta orrok, nyugodt napok
        A nemzet háziorvosa
        Várják a háziorvosokról és a nővérekről szóló történeteket.
      • Hirdetés