• Menstruációs zavar

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Nyár végén kezdtem fogmzásgátló tablettát (dienelle nevezetű tablettát) szedni. Azóta letelt az első három hónap, elkezdődött a 4. Levél gyógyszer beszedése. A menstruációm először 24., majd 25. napra jött meg. A mostani peteérésemkor, azonban pár napig vérzésem volt, mintha megjött volna a menstruációm. Azt hittem, hogy ez csak áttöréses vérzés, vagy a peteérés miatt volt. Pár napja kellett volna megjönnie a menstruációmnak, de nem jött meg. Lehet, hogy összezavarta a rendszert a tabletta szedése, és félidőben megjött? Hagyjam a tabletta szedését és menjek vissza a nőgyógyászomhoz? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Csősz György válasza a vérzészavar témában

        Szedje tovább, ez áttöréses vérzés volt. Ha ismétlődik keresse meg orvosát


        Kérdés: 2018. november 03., 10:28; Megválaszolva: 2018. november 04., 18:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: