• barna vérzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm! Férjemmel kisbabát szeretnénk. Nem volt soha semilyen betegségünk, fogamzásgátlót sem szedtem soha. 4 hónapja próbálkozunk. Ebben a hónapban az esetleges menstruáció elött 8 nappal kezdődött egyfajta barna vérzés, amit a petefészekben tapasztalható tompa fájdalom kísért, azonban a barna vérzés azóta sem szünt meg a tompa fájdalommal (3nap). Ez a jelenség jelenthet valami rosszat, esetleg valami betegségre, gondra is utalhat?

        Dr. Pétervári László válasza a Nőgyógyászati betegségek témában

        A leírt tünetekre így nem lehet válaszolni. A leírtak utalnak gyulladásra vagy hormonális oka van.Ezt csak nőgyógyászati vizsgálattal lehet megmondani, hogy mi a tényleges ok. Keressen fel nőgyógyászati szakrendelést.


        Kérdés: 2018. október 30., 16:57; Megválaszolva: 2018. október 30., 21:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: