• Lehetséges

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jo napot kívánok, Volt egy inszeminációm ami után 14 napig utrogeszant kellett használni. Azt 5 napja abbahagytam, de a menstruációm nem jött meg. Ennek ellenére a teszt negatív. A ciklusaim eddig 30-32 naposak voltak, ma a 35. napnál járok. Lehetséges a terhesség? Köszönöm válaszát!

        Dr. Szalóczy Péter válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező! Megértem türelmetlenségét, hogy végre bizonyítékot kapjon, de ha soraiból jól értelmezem, legfeljebb 17-19 napos terhessége lehetne. Gondolja meg, ez egy színes gombostű fejnyi embrió csomó, mely nem termelhet garantáltan annyi hormont még szétáramolva a vérébe és kiválasztva vizeletébe, ami pozitív eredményt adjon. Bármennyire türelmetlen, 3-4 nap múlva ismételje meg a tesztet, az már garantált eredmény. De ne keseredjen, ha negatív, mindenképpen ismételjenek.


        Kérdés: 2018. október 21., 09:56; Megválaszolva: 2018. október 23., 12:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: