• Mitől lehet ez?

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Kedves Doktor Úr! Múltkor már kérdeztem Öntől és köszönöm a válaszát, sokat segített. Most viszont újabb problémám lenne. Ma lehetek 3-4 nappal ovulációm után és világos barna krémes folyásom van. Nem sok de engem zavar hogy esetleg ez rossz hatással lehet a teherbeesésre. Kicsit fájdogál(nyilalló) a jobb oldalon a petefészek környékén is. Sose volt hasonló tünetem. Esetleg arra gondoltam párom az együttlét alatt megsérthetett? Mert nagyon keveset találkozunk így a szexuális életem nem éppen aktív. Ez a krémes barnás váladék kb. az együttlét óta van. Nem védekeztünk mert gyermeket szeretnénk. Köszönöm segítséget! Üdvözlöm!

        Dr. Kiss György válasza a Mitől lehet ez? témában

        Tisztelt Hölgyem! A barnás, krémes váladék az agyalapi mirigy / hypofizis / 2 hormonjának az FSH-folluculus érlelő és az LH-luteinizáló hormonok változásaival is összefügghet, ami a normális ciklusok alatt következik be és nem kóros.. Sérüléstől való félelmét nem tudom eloszlatni, arra vizsgálat adhat választ, viszont ha a barnás váladékozás tovább tart érdemes lenne hüvelyi ultrahang vizsgálatot végeztetnie. Üdvözlettel: dr. Kiss.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2018. október 15., 09:18; Megválaszolva: 2018. október 15., 12:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: