• barnas verzes

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Penteken pozitiv terhessegi teszt majd szombat reggel is. Kedden a nogyogyasz azt mondta meg nem lat semmit. 10 mm mehnyalkahartya. Csinalt rakszurest. Kovetkezo nap barnas veres valami reggeltol es alhasi gorcs kb 20 percig. Mi lehet a baj?

        Dr. Kiss György válasza a alhasi fájdalom témában

        Tisztelt Hölgyem! Meg kell ismételni a terhességi tesztet/ reggeli első vizeletből / és ha továbbra is alhasi görcsei lennének, megismételt hüvelyi ultrahang vizsgálat végzése is javasolt. A 10 mm-s nyálkahártya " határeset", a kezdeti / iniciális petezsák/ a vérzés elmaradását követő 3-4 héten lesz majd látható. Üdvözlettel: dr.Kiss.


        Kérdés: 2018. október 10., 13:51; Megválaszolva: 2018. október 17., 13:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben: