Clostilbegyt

Tisztelt Dr.úr! Az alábbiakban kérném a véleményét: Fél évvel ezelött a terhességem a 20. héten megszakadt ismeretlen okokbol. Azóta kiderült, hogy Pcos vagyok. Vigygálatok megvoltak, megkaptam a megfelelö kezelést (tesztoszteronra+inzulinra) Clostylbegitet kapok már 3.honapja, ez az elsö alkalom, hogy lett peteérésem. 13.napon 12 mm volt a tüsző, 8mm a méhnyálkahártya. Az orvos szerint ebből nem lesz ovulácio. Ön mit gondol, reménykedhetek vagy ez a honap is elveszett? Köszönöm válaszát Üdvözlettel Erika

Dr. Kiss György válasza ovuláció témában

Tisztelt Hölgyem!

A Clostylbegit szedése mellett a Prolactin szintet is meg kellene határoztatni/ tejelválasztásért felelős agyalapimirigy hormon /- ennek emelkedett szintje is lehet oka a sikertelenségnek.

Üdvözlettel: dr.Kiss.

Kérdés: 2018. augusztus 10., 12:07; Megválaszolva: 2018. szeptember 10., 09:46
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Ovuláció
Tisztelt Doktor Úr! Jó ideje próbálkozunk párommal baba ügyben, de eddig sikertelenül. Nincsenek ovulációs fájdalmaim, így nem tudom, hogy...
ovuláció
Üdvözlöm! A párommal rendszeres a szexuális életünk és óvszerrel védekezünk.Ovulációs naptárt is vezetek. Általában 30 napos ciklusaim...
Kérdés ovulációs mikroszkóp...
Tisztelt Doktor Úr/Nő! Ovulációs mikroszkópot próbálok használni, hogy megállapítsam, mikor vagyok termékeny. A ciklusom teljesen...
Van-e peteérésem?
Jó napot kívánok! Szeretném ha a mellékelt hőgörbémet szíveskedne kielemezni! Nagyon hosszú (45, 55, 67napos) ciklusaim voltak az elmúlt...
Menstruáció - terhesség
Üdvözlöm! A kérdésem az lenne, hogy mennyire függ össze a menstruációs ciklus időtartama a teherbeesés lehetőségével. Több helyen olvastam...