• Clostilbegyt

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr.úr! Az alábbiakban kérném a véleményét: Fél évvel ezelött a terhességem a 20. héten megszakadt ismeretlen okokbol. Azóta kiderült, hogy Pcos vagyok. Vigygálatok megvoltak, megkaptam a megfelelö kezelést(tesztoszteronra+inzulinra) Clostylbegitet kapok már 3.honapja, ez az elsö alkalom, hogy lett peteérésem. 13.napon 12 mm volt a tüsző, 8mm a méhnyálkahártya. Az orvos szerint ebből nem lesz ovulácio. Ön mit gondol, reménykedhetek vagy ez a honap is elveszett? Köszönöm válaszát Üdvözlettel Erika

        Dr. Kiss György válasza a ovuláció témában

        Tisztelt Hölgyem! A Clostylbegit szedése mellett a Prolactin szintet is meg kellene határoztatni/ tejelválasztásért felelős agyalapimirigy hormon /- ennek emelkedett szintje is lehet oka a sikertelenségnek. Üdvözlettel: dr.Kiss.


        Kérdés: 2018. augusztus 10., 12:07; Megválaszolva: 2018. szeptember 10., 09:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Egymillió migrénes
        A te életedet mennyiben befolyásolja a migrén? Alábbi tesztünkből kiderül.
        Tiszta orrok, nyugodt napok