• Mi lehet a baj? Együttlét küzbeni vérzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        UGY KÉT HÓNAPJA FELFÁZTAM AMI MIATT KIALAKULT VALAMI FERTŐZÉS AZT KIKEZELTÉK,DE AZOTA ELÉGGÉ VÉRZEM AZ EGGYÜTTLÉT KÖZBEN.NEM TUDOM MITŐL LEHET EZ DE CSAK AKKOR VAN MEG UTÁNA EGYNAGYON MINIMÁLIS AZTÁN MEG SEMMI.A MENSTRUÁCIOM RENDESEN MEG VAN.MITŐL LEHET EZ?

        WEBBeteg szakértő válasza a felfázás témában

        Kedves Kérdező!

        A gyulladás utóhatása lehet még a sex uténi vérzés. Javaslom, használjon el egy kúra Gynoflor hüvelykúpot, utána elmúlik majd ez a panasz.

        Üdvözlettel: Dr. Juhász A. Gábor 


            A kérdésre a választ a www.fokuszbanano.hu portál orvosszakértője írta >>Tovább a www.fokuszbanano.hu -ra!
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-08-12 20:37:53; Megválaszolva: 2011. augusztus 03., 19:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés