• Szúró fájdalom orgazmus közben

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Pár hete észrevettem hogy orgazmus közben vélhetően a csiklómban (vagy elképzelhető hogy a hugycsövemben ) egy igen erős szúró fájdalom lesz. Kezeltem magam gomba ellen illetve Nolicinnel amit a gyakran visszatérő hólyaghurutomra kaptam ..de nem lett jobb. Most már meg vagyok ijedve.. Mit tanácsol? Urológiai vagy nőgyógyászati vizsgálatra menjek? Mi lehet ez?? Előre is köszönöm válaszát Noemi

        Dr. Árki Ildikó válasza a szúró fájdalom témában

        Tisztelt Kérdező! Mindkét(nőgyógyászati és urológiai) vizsgálatra szükség lehet a pontos diagnózis felállítása, majd a megfelelő kezelés érdekében.


        Dr. Árki Ildikó
        Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Árki Ildikó
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2017. augusztus 22., 02:44; Megválaszolva: 2017. augusztus 23., 20:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés