• Segítségkérés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr! A segítségét szeretném kérni. Több éve szedek Lyndinette 20 tablettát. Az előző csomag második hetén be akartam venni a gyógyszert: de már nem volt benn az aznapi. Vagy bevettem már aznap korábban, csak elfelejtettem (általában teljes rendszerességgel szedem)/előző nap kettőt vettem be, így aznap kimaradt, "előre pótoltam". Ezután a biztonság kedvéért végig kiegészitő fogamzásgátlást alkalmaztunk, végigszedtem a levelet, mensesem a szokott módon megjött. 7 nap szünet után ismét szedtem az újabb csomag gyógyszert, 12 napig kiegészítő fogamzásgátlást alkalmaztunk. Most 72 órán belül voltunk óvszer használata nélkül együtt: van esély, hogy terhes legyek, szükséges a sürgősségi tabletta? Férjemmel kicsit megijedtünk - reméljük feleslegesen. Segítségét köszönöm!

        Dr. Kiss György válasza a Segitségkérés témában

        Tisztelt Hölgyem ! Mindent nagyon jól csináltak és minden ilyen, vagy ehhez hasonló baleset esetén valóban a kiegészitő fogamzásgátlás segithet. 12 nap alatt már elért a hormonszint egy olyan "stabil állapotot" a vérben, hogy a petefészkekben nem kell peteéréstől tartani. Köszönöm levelét. Üdvözlettel: dr.Kiss.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2017. május 29., 12:13; Megválaszolva: 2017. május 29., 17:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: