• Menstruáció

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tehát az a problémám, hogy a barátommal már 3 éve megszakitásos módszerrel védekezünk (sajnos, mostmár megbántam) és vigyázni fogok legközelebb, de nagyon megbiztam benne.És most utoljára március 26-án jött tehát ma már 43 napja, és ma 13napja késik.Csináltam két tesztet ami negatív lett, a hasam szokott néha néha fájdogálni, de nem erősen.Pattanás is jött ki rajtam meg a hasam felvan puffadva de ennyi. Már nagyon stresszelem magam emiatt és lehet az tolja ki ennyire, C-vitamint is mindennap szedek. A multkorinál is (februar-marciusnal) 37napon jött meg, de egyébként a ciklusaim 28-32 nap között jöttek meg. Nagyon szépen köszönöm ha válaszol! nagyon aggódok ne hogy baba legyen.még nagyon korai lenne! Tegnap elkezdett lenni vizes folyásom, és a derekam is nagyon fájt. Végül ma hálistennek meg is jött.Ugye akkor nem lehetek terhes? vagy vegyek egy tesztet? köszönöm az előző válaszát.hétfőn megyek nőgyógyászhoz, nem tudom addigra elmúlik-e

        Dr. Kiss György válasza a Menstruáció témában

        Tisztelt Hölgyem! Köszönöm bizalmát, nagy valószinüséggel a terhesség kizárható, ha meg akar nyugodni, akkor végezzen el még egy tesztet. Üdvözlettel: dr.Kiss.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2017. május 12., 14:34; Megválaszolva: 2017. május 13., 15:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: