Méhsüllyedés

Tisztelt Szakértő! Férjemmel már nagyon szeretnénk még egy kisbabát. Az elmúlt napokban azonban találtam valami aggasztót. Azonnal felhívtam a nőgyógyászomat, aki az elmondott panaszaim alapján méhsüllyedést állapított meg.Fekvő helyzetben nem érezni feltűnően, ha állok a hüvelynyílásnál érezni valószínű a méhem.Sokára kaptam csak időpontot, hogy meg tudjon vizsgálni az orvos. A napokban várható, hogy peteérésem lesz, mire elkutok az orvoshoz, már túl leszek a termékeny időszakon.Kérdésem az lenne, hogy ezen tünetek ellenére próbálkozhatunk-e a férjemmel, vagy fel kell hagynunk a babatervezéssel? Válaszát előre is köszönöm!

Dr. Tekse István válasza gyermektervezés témában

Kedves Kérdező!

Emiatt nyugodtan próbálkozhatnak.

Üdvözlettel Dr. Tekse István

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2017. április 21., 13:53 ;Megválaszolva: 2017. április 26., 18:42
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Gyerektervezés, hormonkérdés
Kedves Doktorúr! Ösztrogén dominancia gyanújával kértem 21. napi vértesztet, . A papíron nem ösztrogén van írva hanem ösztradiol. Oestradiol: 565...
gyerek vállalás
Tisztelt Doktor Úr. 41 éves vagyok van kettő gyerekem az elsőt korai méhlepénylevállás miatt császármetszésel született második gyerekem spontán...
Barnázás mellett is lehetek terhes?
Doktor úr! A párommal kisbabát tervezünk és 10 hónapja abbahagytam a fogamzásgátló tabletta szedeset.Ket hónapja próbálkozunk, a ciklusom 30...
Gyermek vállalás kockázati
Tisztelt Doktornő/Úr! 31 éves vagyok, 9 éves korom óta 1-es tipusú cukorbeteg vagyok és emeltt pajzsmirigy alulműködéssel is küzködöm....
Mennyi időt kell várnom?
Kedves Doktor Úr/Nő! 2012-10-15-én voltam missed ab.-on Elhalt terhesség a 8. héten./jelenleg semmi tünetem nincs/ Van egy 30 mm-es myomám és az...