• Fáj a méhem - Mitől lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Rendszeres szexuális életet folytato, 1 éve együtt vagyunk a párommal, együtt is élünk. Behatolás után, belül elkezd fájni a méhem, nyomásra érzékeny. Egyre sűrűbben fordul elő! Mitől lehet ez? Előre is köszönöm válaszukat! Renáta

        WEBBeteg szakértő válasza a szexualitás témában

        Tisztelt Kérdező!

        Valószínüleg vagy anatomiai " méretbeli" tűrhetetlenség  vagy pszichés probléma van önök között azaz: a férfi méretei túl nagyok az ön számára. Fell kell hívni a partner figyelmét erre és sokkal finomabban érintkezni, akár megkeresve azt a testhelyzetet, ami ezt a méretbeli eltérést kompenzálja.

        Pszichés oldalról meg kell vizsgálni, hogy minden rendben van-e, nincs-e valami, amitől ön félne vagy tartana, ami a szexualitással összefügg. Az együttlét teljesen zavartalan -e.

        Üdvözlettel: Dr. Csősz György nőgyógyász szakorvos


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-08-13 21:07:36; Megválaszolva: 2011. augusztus 03., 19:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés