• Mellbimbó barnulása kamaszkorban?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jónapot! Azt szeretném kérdezni hogy 16 éves korban normális-e a mellbimbó barnulása. Ha terhes elméletileg nem vagyok. Márpedig 3 teszt után és 2 normális menzesz után furcsa lenne. Meg ha terhes lennék már hasam is lenne vagy nem ? Kiszámoltam és durván a 12-ik hétben járhatok/járnék. Köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a mellbimbó barnulása témában

        Kedves Kérdező!

        A jelenség teljesen normális minden valószinüség szerint. (attól függ a nemi fejlődés melyik szakaszában jár)

        Üdvözlettel: Dr. Csóka Miklós 

         
         

           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-08-13 13:19:33; Megválaszolva: 2011. augusztus 03., 14:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: