• Miért ?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Szia ! Én Magyarorszàgon lakom és aszt szeretném kérdezni hogy 14 éves koromtól nem rendszeres a menstruàcióm , és hozzà téve rendszeres nőgyógyàszatra jàrok több cytologia-i eredményt kaptam az egyikben az volt hogy " Atypusos laphàmselytek nem meghatàrozó okból és hogy enyhe fokú intraepithelialis laphàmselyt laesio (LSIL) HPV és a màsik cytologia-i leletembe semmi nem volt és egy év elteltével volt ??? Szeretnék vàlaszt kapni!sürgősen !!

        Dr. Csősz György válasza a nőgyógyászat témában

        Mi a kérdés?


        Dr. Csősz György
        nőgyógyász

        Dr. Csősz György
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2016. december 14., 11:43; Megválaszolva: 2016. december 16., 13:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó reggelt Doktor úr! Egy kis tanácsra lenne szükségem