Fogamzásgátló hatékonysága

Tisztelt Doktor Úr! Lyndinette 20 fogamzásgátlót szedek évek óta. A gyógyszermentes időszak 5.napján leflokin antibiotikumot kellett elkezdenem szedni. Az lenne a kérdésem, mennyi ideig nem véd így a fogamzásgátló tabletta? Üdvözlettel.

† Dr. Szalóczy Péter válasza fogamzásgátló és antibiotkum témában

Kedves Kérdező! Nem keresztezi egymást az ármenetileg szedett fogamzásgátló, ne szakítsa meg a megszokott ütemet. a fogamzásgátló hatás tökéletesen megmarad.

Megválaszolva: 2016. szeptember 03.

Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek

Canesten kombi terhesség alatt
Csiklófájdalom
HPV fertőzés kezelése
Klion D 100 csere
Érthetetlen citológia
Loop konizácio