• Nem élvezem

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktor úr! A problémám lényege, hogy nem mindig tudom élvezni az együttlétet. Nem nagyon tudok kitágulni, mindig fájdalommal jár ha bevezetik. Közben, pedig ha a partnerem gyorsabban mozog, máris úgy érzem, hogy minden összeszorul,majdhogynem görcsbe áll, és sokszor olyant is érzek, mintha beleütközne valamibe és falat nyomkodna. Vizelési és bizonyos pozíciókban székletürítési ingert is érzek. Váladékot is keveset termel a szervezetem, melyet sikosító használatával oldottunk meg. Orgazmusom nem mindig van, sokszor csak ezek a furcsa érzések, de van olyan is, hogy a fájdalmas bevezetés után kényelmes lesz, aztán már minden jól megy, de ez mindig csak egyfajta pozícióban sikerül, lassú mozgással. Ez ellen mit lehetne tenni?

        WEBBeteg szakértő válasza a szexualitás témában

        Kedves Kérdező!

        Abban az esetben ha fizikális eltérés nincsen (ami egy egyszerű nőgyógyászati vizsgálattal kiderithető) szexuálpszichológus segitségét érdemes igénybe venni. (egyébként elenyésző azon nők száma, akiknél minden együttlét orgazmussal jár).

        Üdvözlettel: Dr. Csóka Miklós 

         
         

           
         
         

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-08-13 13:18:05; Megválaszolva: 2011. augusztus 03., 14:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés