Fogamzasgatlo kihagyasa

Jo napot Doktor ur! A level elso hetenek az utolso gyogyszeret 18 ora kesessel vettem be. Elotte meg egyutt voltam a parommal. Mennyi az eselye hogy teherbe esek? Mit javasol? Elore is koszonom.

Dr. Kiss György válasza Fogamzásgátló kihagyása témában

Tisztelt Hölgyem!

Kicsi az esélye a fogantatásnak, de ezekben a napokban kérem a tabletta mellett használjanak gumit is és figyeljen a rendszerességre!

A tabletták által létesitettt mesterséges hormonszint gyorsan cssökkenhet, ezért a jövőben ilyen esetben ismétlem a gumi használata sem " ördögtől való dolog "!

Üdvözlettel: dr.Kiss.

Kérdés: 2016. március 15., 16:23 ;Megválaszolva: 2016. március 15., 19:16
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Mellfájdalom lehet mozgásszervi ok
Mestruáció
Változókor, égető érzés...
Nem hat a gyógyszer?
Alkalmi kis adag béta...