Utrogestan

Tisztelt doktor úr! Most 10hetes kismama vagyok, es hirtelen abba hagytam az utrogestan használatát, mert kozben gombas fertozest kaptam es mas kupot, irrigatort kellett hasznalnom.egyébként nem volt semmilyen barnás vagy pirosas folyasom. PCOS igazolodott be nálam (hormon vizsgalat is volt) pont aznap mikor megtudtam, hogy babát varok. Lehet ebből probléma, hogy hirtelen abbahagytam es el kellene ujra kezdenem? azota sem jelentkezett nalam semmilyen barna vagy veres folyas.

† Dr. Szalóczy Péter válasza tergesség és Utrogestan témában

KEDVES KÉRDEZŐ! Nem lehetett igazán PCOS betegsége, mert nem esett volna teherbe, csak hosszas kezelések után esetleg. Az Utrogestan hüvelykúp és szájon át tablettás formában is létezik, ha elkezdetjük szedni, kb a 15-16. terhességi hétig érdemes használni veszélyeztetett terhesség esetén. Beszélje meg orvosával, hogy kezdje-e újra szedni. Szerencsés kihordást, jó babázást.

Megválaszolva: 2016. március 14.

Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek

Nőgyógyászati probléma, nem szűnő...
Citologiai eredmény HPV?
Tisztelt Doktor Úr! 2022. Augusztusban volt egy conisatio műtétem HSIL CIN2 miatt. HPV típizálas is történt 16-os eredménnyel. Az első évben 3 havonta mentem...
Endometriózis és sokízületi gyulladás...
Tisztelt Dr. Kiss György! Nálam mr vizsgálat alapján endometriózist álapítottak meg. Kérdezni szeretném, hogy az endometriózis okozhat-e sok izületi...
Genitalis herpesz
Udvozlom Doktor Ur 2 eve diagnosztizaltak nalam genitalis herpeszt, tuneteim alapjan. Kenet vetel volt, vervetel nem tortent. Elso evben tobbszor volt...
Citológiai lelet reaktív hámelváltozás
Tisztelt Doktorúr! Citológiai eredményem a következő: Rákszűrés negatív Gyulladás, reaktív hámelváltozással Javaslat: ismétlés szükség szerint. Panaszom...
Sárga intim folyás
Tisztelt Doktor Úr! Stabil párkapcsolatban élek. A párom is és én is rendszeresen járunk szűrővizsgálatokra. Páromnak vannak intim területen szemölcsei, én...