Vérzés kimaradás

Tisztelt doktor úr! Mellfájdalomra kaptam Mastodynon cseppet.Egy hónapig kellene szednem. Ahogy elkezdtem utána kellett volna, hogy megjöjjön a vérzésem, de már másfél hete késik. A mellem is jobban fáj mint előtte. A terhességi teszt negatív lett.Lehet, hogy a csepp miatt késik?

Dr. Tekse István válasza mastodynon témában

Kedves Kérdező!

Nem hinném, nem is hat - ha egyáltalán lesz hatása - ilyen gyorsan.

Ha nem jön meg pár napon belül, érdemes nőgyógyászati vizsgálatot kérni.

Üdvözlettel Dr. Tekse István

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2016. február 28., 09:38 ;Megválaszolva: 2016. március 01., 11:57
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Mellfájdalom lehet mozgásszervi ok
Mestruáció
Változókor, égető érzés...
Nem hat a gyógyszer?
Alkalmi kis adag béta...