Vérzés kimaradás

Tisztelt doktor úr! Mellfájdalomra kaptam Mastodynon cseppet. Egy hónapig kellene szednem. Ahogy elkezdtem utána kellett volna, hogy megjöjjön a vérzésem, de már másfél hete késik. A mellem is jobban fáj, mint előtte. A terhességi teszt negatív lett. Lehet, hogy a csepp miatt késik?

Dr. Tekse István válasza mastodynon témában

Kedves Kérdező! Nem hinném, nem is hat - ha egyáltalán lesz hatása - ilyen gyorsan. Ha nem jön meg pár napon belül, érdemes nőgyógyászati vizsgálatot kérni. Üdvözlettel.

Megválaszolva: 2016. március 01.

Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek

Canesten kombi terhesség alatt
Csiklófájdalom
HPV fertőzés kezelése
Klion D 100 csere
Érthetetlen citológia
Loop konizácio