Emlő fájdalom!

Tisztelt Doktor Úr! Véső elkeseredésemben irok 10 hónapja kivették a méhem mert nagyon meg volt süllyedve. A két petefészket bent hagyták. Sajnos ugy egy hónapja jelenkezett nálam mind két mellemben feszűlés hol erős hol gyenge formában és a melbimbom mind a kettő nagyon érzékeny. Mivel pajzsmirigy alul mükődésem van ezért kértem az endokrinologuAsomat csináltassunk hormon vizsgálatokat az eredmény LH 7, 76, FSH 24, 48, Prolaktin 191, 3, Ösztradiol 73, Progeszteron 2, 8, Tesztoszteron 1, 1. Az endokrinolugus azt mondta semmi vész egyem a Mastodynon cseppeket majd elmulik a mellfájdalom.Egy hónapja eszem a cseppeket de sajnos nem jobb tőle. Teljes emlő kivizsgáláson voltam és minden leletem negativ lett azt mondták valószinű hormonális probléma lesz! Szeretném megkérdezni önnek mi a véleménye mi lehet a probléma sajnos a hormon gyogyszerekről rosszakat hallottam. Tisztelt Doktor Úr várom válszát Tisztelettel Nagy Katalin

Dr. Kiss György válasza Emlő fájdalom témában

Tisztelt Hölgyem!

A hormonok valóban rendben vannak. Nem szeretnék "okoskodásba " elveszni, ezért tanácsom az, hogy kérem folytassa a Mastodinon cseppeket és lokalis borogatás rendszeres használata sem "ördögtől való ". Amellett a hüvelyi ultrahanggal képet lehet kapni a meghagyott petefészkek állapotáról is.

Amennyiben 1 hónap alatt sem szünnének panaszai várom levelét!

Az, hogy a méheltávolitás hogyan és milyen mértékben hat a hormonháztartásra illetve az anyagcserére kevésbé ismert előttünk. Valószinü az Ön szervezete is most adaptálódik az uj helyzethez, melynek része lehet a tisztázatlan emlőfájdalom is.

Üdvözlettel: dr.Kiss.

Kérdés: 2016. február 02., 09:27 ;Megválaszolva: 2016. február 02., 22:27
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Mestruáció
Változókor, égető érzés...
Nem hat a gyógyszer?
Alkalmi kis adag béta...
Hatással van e a fogamzásgátlóra a...
Tisztelt Doktor Úr! 3 éve szedek Estelle fogamzásgátlót, gondosan odafigyelve arra, ami a betegtájékoztatóban szerepel, mit érdemes kerülni, ami...