Kizárható a terhesség?

Tisztelt Doktor Úr! A kérdésem, hogy mindenképp kizárható a terhesség abban az esetben, ha egy hónappal az együttlét után, vagyis február elsején reggeli vizeletből negatív a teszt, és vérzésem is volt, ami január 15-én jött meg, és 5-6 napig tartott? Azért vagyok bizonytalan, mert hallottam olyan esetekről, hogy volt valakinek vérzése, vagy esetleg nem mutatta ki a teszt. A ciklusaim átlagban 22-24 naposak, a decemberi 24-én kezdődött. Néha hányingerem van, és érzékenyek a melleim, de már nem tudom eldönteni, csak beképzelem-e, vagy sem. A következő menstruációt február 6-8 között várom. Válaszát előre is köszönöm!

† Dr. Szalóczy Péter válasza terhesség témában

Kedves Kérdező! Nem lehet terhes és a vérzése meg fog jönni. De miért nem használ egy korszerű, hormonális fogamzásgátló tablettát a megjövő vérzése első napjától, hogy nyugodt együttléteik legyenek?

Kérdés: 2016. február 01., 17:50 ;Megválaszolva: 2016. február 03., 11:52
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
11 napja késik a menstruációm
Mikrobiológiai lelet
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45
Szedhetem e a következő hatóanyagú...
2 étrendkiegészítőt szeretnék szedni. Kérdésem, hogy lehet e kismamaként illetve szoptatás alatt. -Az egyik étrendkiegészítő: fekete bodza és...
Terhesség