Amarolfin teva

Kedves Dokotor Úr! Néhány napja kezdtem el használni az Amarolfin Teva lakkot körömgomba ellen. A betegtájékoztatóban szerepelt, hogy terhesség és szoptatás alatt nem javasolt illetve hogy orvosi konzultáció javasolt. Párommal babát tervezünk pár hónapon belül.Van a doktor úrnak korábbi tapasztalata ezzel kapcsolatosan? Meddig használhatom a szert, hogy kiürüljön a szervezetmből a terhesség időpontjáig? Köszönettel: Tímea

Dr. Kiss György válasza Amarolfin Teva témában

Tisztelt Hölgyem!

Korábbi tapasztalatom nincs az emlitett szerrel kapcsolatban, de a pozitiv családtervezésnél igyekszünk 3 hónappal a kivánt fogantatás előtt minden gyógyszert mellőzni és csak a legszükségesebbeket alkalmazni.

Ennek értelmében a lakk használatának záros határidőt szabnék, mert nem illik bele a babaprojektbe.

Üdvözlettel: dr.Kiss.

Kérdés: 2016. február 01., 14:15 ;Megválaszolva: 2016. február 01., 17:03
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Mellfájdalom lehet mozgásszervi ok
Mestruáció
Változókor, égető érzés...
Nem hat a gyógyszer?
Alkalmi kis adag béta...