Esmya tabletta

Ismételten az Esmya gyógyszerről szeretnék kérdezni, mivel ismét előjött a gombás fertőzésem és az lenne a kérdésem, hogy használhatom e a Gynoflor hüvelytablettát az Esmya tabletta mellett?

† Dr. Szalóczy Péter válasza gyógyszerek témában

Kedves Kérdező! Természetesen Esmya mellett valamennyi hüvelyi protexint használhatja, de ha friss gombás panasza van, előbb gombaellenes gyógyszerelés kéne helyileg és szájon át használatos szerekkel, utána a meggyengített hüvelyi védő tejsavbaktérium flóra azonnali protexines folytatással helyreállítandó.

Kérdés: 2016. január 31., 11:42 ;Megválaszolva: 2016. február 03., 11:23
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Káros hatások a magzatra korai...
Tisztelt Doktor Ùr/Nő! Jelenleg nem tervezünk babát a párommal, de megszakításos módszerrel védekezve megtörténhet a fogamzás. Most épp 4 napja...
Mellfájdalom lehet mozgásszervi ok
Mestruáció
Változókor, égető érzés...
Nem hat a gyógyszer?