Escapelle tabletta hatásai

Tisztelt doktor úr! Azzal szereték önhöz fordulni, hogy fogamzásgátllót szedek (jangee 3mg/0, 03) kihagytam egy hetet amikor menstruálnom kellet majd következő héten nem tudtam szedni a fogamzásgátlöt mert 2 város között ingáztam és nem tudtam receptet iratni. A másofij héten együtt voltam a párommal és kiszakadt az óvszerünk. Másnap reggel bevettem egy escapelle tablettát, majd 4nap múlva barna folyás jelentkezett.Ez normális dolog? Illetve az lenne még a kérdésem, hogy honnan lehetek biztos abban, hogy nem vagyok terhes. Válaszát előre is köszönöm

Dr. Kiss György válasza Escapelle tabletta hatásai témában

Tisztelt Hölgyem!

Igen, az Escapelle után előfordulhat vérzés, görcsölés.

A terhességet teszt végzésével zárhatja ki / gyógyszertárakban lehet kapni és reggeli első vizeletből tanácsos végezni / ha, egy csik van, tehát a teszt negativ, megnyugodhat, nem történt fogantatás.

Üdvözlettel: dr.Kiss.

Kérdés: 2016. január 30., 15:41; Megválaszolva: 2016. január 30., 20:16
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Mennyire kell aggódnom petefészekrák...
Jó napot!Kórszövettani lelettel...
Bizsergés és vizelési inger
Ovestin krém helyett méhnyakkenet...
Negatív CINtec Plus