Lehetek e terhes

Jó napot! 26.án jött meg és ma 30.án szeretkeztünk párommal. Óvszert használtunk de ki lyukadt amit nem észleltünk igy el élvezett. Mi után ki vette láttuk hogy ki lyukadt a gumi és ezután gyorsan forró vízzel ki mostam magam. Fél óra múlva erős lett a folyásom. December 26.án jött meg és ra 4 nap múlva el os múlt tehát ha jól számolom 31 es a ciklusom. Azt szeretném kérdezni hogy mennyi az esélye hogy terhes leszek? Válaszát előre is köszönöm!

Dr. Kiss György válasza Lehetek-e terhes témában

Tisztelt Hölgyem!

Legbiztonságosabb ha 72 órán belül beveszi az Escapelle nevü tablettát, ez az un. sürgősségi fogamzásgátlás és ezzel megakadályozhatja a pete beágyzódását.

Hét végén az ügyeletet adó nőgyógyászati osztályokon kérhet receptet.

Üdvözlettel: dr.Kiss.

PS. az esélylatolgatással ilyenkor nem érdemes fogalkozni, cselekedni kell.

Kérdés: 2016. január 30., 14:31; Megválaszolva: 2016. január 30., 20:10
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Jó napot!Kórszövettani lelettel...
Bizsergés és vizelési inger
Ovestin krém helyett méhnyakkenet...
Negatív CINtec Plus
Endometriózis
Tisztelt Doktornő! 2017 novemberében volt egy méh eltávolításom petefészkekkel együtt. A szövettani eredményem endometriózist állapított meg...