Szülés utáni me struácio

Tisztelt Doktorúr! 34éves 3gyerekes anyuka vagyok, oktoberben szültem a 3 fisfiamat. A problémám a következő.Oktober 7-én szültem, a gyermekágyi vérzésem 6 hétig tartott, nov.25-től 1hétigpecsételő vérzésem volt, 30-tól 6napos rendes menszesz, dec.5-től 3napig kevés, 8-tól közepes, 15-21-ig erős mennyiségű.21-én kaptam hormontablettát amit 2x1 kellett szednem, ennek hatására kevesebb lett de nem mult el igy 2x2-re kellett váltanom.27-től ismét rendes menszeszem volt január 2-án el mult végre. Most 22-én ismét menszeszem van ami 26-án elmúlt viszont 28-án ismét közepes erösségüen megjött ami még tart.November óta szoptatós fogamzásgátlót szedek, közben elapadt a tejem, az orvosom mondta hogy nyugodtan szedjem tovább ha a 6havi adag elfogy majd váltunk. A kérdésem hogy normális ez a fajta menszesz vagy valami lehet a háttérben, esetleg a fogamzásgátlo okozza? Köszönöm válaszát.

Dr. Kiss György válasza Szülés utáni menstruáció témában

Tisztelt Hölgyem!

Hüvelyi ultrahang vizsgálattal meg kellene nézni a méhnyálkahártya, a méh és a petefészkek állapotát.

Ha mindent rendben találnak, akkor valóban a tabletta lehet a rendetlen vérzés oka és kérem, ne várjon 6 hónapot a cserével.

Üdvözlettel: dr. Kiss.

Kérdés: 2016. január 29., 15:49; Megválaszolva: 2016. január 29., 22:17
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Mennyire kell aggódnom petefészekrák...
Jó napot!Kórszövettani lelettel...
Bizsergés és vizelési inger
Ovestin krém helyett méhnyakkenet...
Negatív CINtec Plus