Mi lehet? Mire gondol?

Tisztelt Doktorúr! A kisajkaimon mind2 oldalon van már vagy 2 éve (de lehet azelőtt is nem tudom) 2 sötétes barnás folt. Voltam már nőgyógyásznál (más panasszal) kérdezte, hogy régóta ott van-e, mondtam, hogy igen, és nem küldött tovább, az aktuális panaszommal foglalkozott. Azóta már 2 másik orvos is megvizsgált, szintén más miatt (fertőzés) de ők megse említették a foltokat. Az egyik nagyobb, a másik világosabb és ritkább. Sok helyen olvasok, sok mindent, de nem tudom mennyire lehet komoly, 21 évesen, úgy hogy már ott van vagy 2 éve, ha nem több. A kérdésem az lenne, hogy Ön mire gondol? Nem viszketnek, nem fájnak, nem is nőnek, az egyik olyan, mintha sötétebb lenne néha, és néha nagyobb (de ezt nem tudnám biztosra mondani, mert a fényviszonyok is mindig másak, nem nézem gyakran) csak néha aggaszt, hogy valami bőrrák vagy hasonló. Válaszát előre is köszönöm Tisztelettel: Noémi

Dr. Kiss György válasza Mi lehet? Mire gondol? témában

Tisztelt Hölgyem!

A leirtak alapján egyszerü bőrpigmentációra gondolok, ami elég gyakori és egyáltalán nem kóros.

Az Ön nagy erénye, hogy rendszeresen ellenőrzi magát és kérdez -ezt a jó tulajdonságot kérem őrizze meg.

Ha minden kétséget ki akar zárni, nem ártana bőrgyógyász véleményét kérni.

Valóban, sok információ kering a köztudatban, de a 21 évét ne rontsa ilyenekkel!

Üdvözlettel: dr. Kiss.

Kérdés: 2016. január 28., 10:42; Megválaszolva: 2016. január 28., 19:37
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Nemi szerv
Mennyire kell aggódnom petefészekrák...
Jó napot!Kórszövettani lelettel...
Bizsergés és vizelési inger
Ovestin krém helyett méhnyakkenet...