mellbimbo viszketes

Kedves doktor nő napok óta büszkeség a mellbimbom most zuhanyozas közbe valadekozni kezdett nem vagyok terhes épp most van menszeszem mitől lehet

Dr. Szalóczy Péter válasza mellbimbó témában

Kedves Kérdező! Ha a melléből savós váladék ürül, mindenképpen egy mell ultrahangos vizsgálatra kérjen beutalót alapellátása orvosától. A vizsgálat nem fáj. Addig se nyomkodja a váladékozó mellet.

Kérdés: 2016. január 27., 20:59; Megválaszolva: 2016. január 29., 12:02
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Mellbimbó váladék
Egy kisse megijedtem, amikor összenyomtam a mellbimbóimat, és egy csepp átlátszó folyadék jelent meg rajta. Most vagyok a menstruacióm vegen, nem...
Jó napot!Kórszövettani lelettel...
2 hónapja kimaradó menstruáció...
Ovestin krém helyett méhnyakkenet...
Negatív CINtec Plus