Terhesség

Szeretnénk a férjemmel kisbabát. Nem rég kezdtünk el foglalkozni vele. Néhány napja csináltam egy tesztet, mert émelyegtem és szédültem elég erősen. Azonban negatív lett. Ma 2 nappal hamarabb megjött a havim. De a tüntek még mindig meg vannak. Lehet, hogy terhes vagyok? Csináljak újabb tesztet? Vagy mi a teendő ilyenkor?

Dr. Csősz György válasza émelygés témában

Türelem. Ezer oka lehet a panaszainak. Ha kétszer kimarad a mensese akkor érdemes foglalkozni a dologgal.

Kérdés: 2016. január 26., 00:49; Megválaszolva: 2016. január 29., 17:01
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Ovulációs fájdalom
Üdvözlöm! Abban kérem a segítségét, hogy az utóbbi hónapokban nagyon ritkán előfordult igen kellemetlen hasi diszkomfort érzésem. Ahhoz tudnám...
HPV fertőzés
Nemi szerv
Gyógyszer mellékhatás? Baba?
Mennyire kell aggódnom petefészekrák...