Homokszem okozhatja a problémát?

Tisztelt Doktor úr! Szeptember óta, azaz már 5 hónapja folyamatosan kissé kellemetlen szagú folyásom van. Többször is voltam orvosnál, hüvelygyulladást állapítottak meg. Kaptam két különböző kúpot, majd szájon át szedhető antibiotikumot is. Egymás után, mivel egyik sem volt effektív. Sajnos, még mindig nem jók az eredményeim. Most ismét kúpot írtak fel (Klion-D 100) , ezt ma este kezdem el alkalmazni. Időközben eszembe jutott valami, ami talán érintheti az állapotomat. Szeptemberben nyaralni voltam, de épp menstruáltam, így tamponnal oldottam meg a strandolást. Tampon csere közben sajnos bekerült a hüvelyembe 1-2 homokszem is, melyet otthon a zuhany alatt próbáltam eltávolítani, de nem tudom, hogy sikerrel jártam e. Kérdésem tehát az, hogy a folyást (és annak kezelés ellenére való fennállását) okozhatja e esetleg az, hogy a homokszem még bent van a hüvelyben, és a váladékkal ezt próbálja "kimosni" a hüvelyem, mint ahogy a szem is könnyezik, amikor idegen test kerül bele? Ez az esetleges ok most jutott eszembe. Kérem nyugtasson meg, hogy a homokszem már nem lehet a hüvelyben, vagy ha mégis akkor mi a teendő (hogy lehet megtalálni)? Köszönettel: Noémi

Dr. Kiss György válasza Homokszem okozhatja a problémát? témában

Tisztelt Hölgyem!

Megértem , valóban elkeseritő lehet a hosszutávon fennálló panasz és a sikertelen kezelés.

Idegen anyag által /homokszem / fenntartott krónikus állapotra kérem ne gondoljon--tehát, a homokszem biztos, hogy nem lehet ott!

Inkább gondolnék egy virus okozta/ HPV / folyamatra, vagy sexuál uton /STD/ terjedő kórokozókra /chlamydia, Ureaplasmq, Micoplasma, Gardnerella, Atopóbium /

Tehát, alaposabb kivizsgálást javasolnék!

Üdvözlettel: dr.Kiss.

Kérdés: 2016. január 21., 16:49; Megválaszolva: 2016. január 21., 18:22
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Ovulációs fájdalom
Üdvözlöm! Abban kérem a segítségét, hogy az utóbbi hónapokban nagyon ritkán előfordult igen kellemetlen hasi diszkomfort érzésem. Ahhoz tudnám...
HPV fertőzés
Nemi szerv
Gyógyszer mellékhatás? Baba?
Mennyire kell aggódnom petefészekrák...