petefészek működési zavar

Tisztelt Doktor Úr! Márciusban volt laparaszkópiás műtétem, eltávolították a jobb petevezetéket. A doktor elmondása szerint a petefészekhez nem nyúltak, ami viszont azóta nem működik. Már lombik program során a stimulációkor sem volt benn tüsző. A kérdésem az lenne, hogy ha nem nyúltak hozzá mitől lehet ez? köszönettel

Dr. Kiss György válasza petefészek müködési zavar témában

Tisztelt Hölgyem!

Elnézését kell kérnem, de ha nem müködnek a petefészkei / bal is van! / az egy nagyon alapos kivizsgálást igénylő folyamatot jelent megállapitani és kimondani. A jobb oldali petevezető eltávolitás befolyásolhatja a müködésüket rövid távon, de hosszu távon egy 32 éves nőnél ezt nem szabad állitani.

Kérem, végeztessen ciklusdiagnosztikát és AMF / anti Müllerián hormon/ meghatározást- ha még nem történt meg, bár levelében lombikbébi programot emlitett és ott a cikusdiagnosztika az első lépésekhez tartozik.

Üdvözlettel: dr.Kiss

Kérdés: 2016. január 21., 14:27; Megválaszolva: 2016. január 21., 18:08
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Mennyire kell aggódnom petefészekrák...
Jó napot!Kórszövettani lelettel...
Bizsergés és vizelési inger
Ovestin krém helyett méhnyakkenet...
Negatív CINtec Plus