Utrogestan

Tisztelt Doktor úr! Inszemináció után Utrogestan hüvelykapszulát kell alkalmaznom (3x1) . Intim zuhany ez idő alatt alkalmazható? Szíves válaszát előre is köszönöm.

Dr. Kiss György válasza Utrogestan témában

Tisztelt Hölgyem!

Válaszom egyértelmüen: nem, kérem az intimzuhanyt ne használja, az Utrogestan hatékonyságát csökkentheti vele!

Üdvözlettel: dr.Kiss

Kérdés: 2016. január 20., 19:52; Megválaszolva: 2016. január 20., 20:36
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Utrogestán vagy Premens
Tisztelt Doktor Úr! Kérdésem pontosan az lenne, hogy 8 hetes terhességem meg kellett szakítani, mert elhalt a magzat! A Prolaktin szintem kicsit...
Utrogestan hüvelykapszula terhesség...
Tisztelt Doktor Úr / Doktornő! 12+4 hetes terhes vagyok, lombik programmal sikerült elsőre (18 petesejt érett meg) , két embrió közül mindkettő...
utrogestan
T.dr úr melyik a hatékonyabb az utrogestan oral vagy a hüvelykapszula. A hatóanyaga mind a kettőnek ugyanaz és ugyanannyi, mivel ugyanúgy néz is ki...
Mennyire kell aggódnom petefészekrák...
Jó napot!Kórszövettani lelettel...