Candida gyanú

Szép Jó napot! Én egy isaszegi Lány vagyok akinél évek óta fenn állhat ez a probléma nem tudhatom, hogy ez e, eddig nem mertem elmenni orvoshoz mert félek a nogyogyásztól, és Gödöllőre kéne járnom, de férfi orvoshoz nem akarok: (Lehetne valami megoldás erre vagy csak magán Női nőgyógyász? Panaszaim: Na szoval nekem az a panaszom, hogy: 7 éve van ez a (bajom) Candida fertőzéses dolog.amit a kórházban vettek észre..szedtem rá 3 gyógyszert + 1 kupot..de vissza jött ugyanugy...leginkabb azt érzem h mar a hasamban van és ez miatt laktat is és szűkíti össze a gyomromat...lassan már mindennap betétet kell oda tegyek...amikor szedtem a gyógyszert 1 hétig akkor sem múlt el. Lehet rá valami megoldás? vagy gyógyszer? Gyogyszer: Canesten kúp, többi is ilyen gomba elleni gyogyszer papirt kerestem nem találtam mi a neve, A választ előre is köszönöm.

† Dr. Szalóczy Péter válasza gomba gyanú témában

Kedves Isaszegi lány! A 21. században vesse már le a szeméremérzet gátját. Nem szabadna félni a nőgyógyásztól, mert férfi. A legtöbb az! E miatt ne költekezzen magánrendelésen. A hüvelygomba a legelterjedtebb, legáltalánosabb egyszerű, de kellemetlen állapot, minden nőben kialakul. Egyszerű gyógyítani egy kis odafigyeléssel. A sokféle erre való gyógyszerből nem tudom, melyikeket kapta, nem is érdekes. Kérem, vesse le gátlásait és mielőbb menjen nőgyógyászhoz, és örüljön ha férfi.

Megválaszolva: 2016. január 20.

Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek

Barna ovulációs folyás antibiotikumtól
Gardasil-9 hpv elleni oltás / teherbe...
Multiplex myoma
Hashimoto és Betadine
NA HPV pozitivitás
LSIL eredmény
Tisztelt Doktor Úr! Nőgyógyászati rákszűrésem eredménye kóros hámelváltozást mutatott, LSIL (enyhe). A rákszűréssel egyidejűleg kértem a HPV vizsgálatot,...