Candida gyanú

Szép Jó napot! Én egy isaszegi Lány vagyok akinél évek óta fenn állhat ez a probléma nem tudhatom hogy ez e, eddig nem mertem elmenni orvoshoz mert félek a nogyogyásztól, és Gödöllőre kéne járnom de férfi orvoshoz nem akarok: (Lehetne valami megoldás erre vagy csak magán Női nőgyógyász? Panaszaim: Na szoval nekem az a panaszom hogy: 7 éve van ez a (bajom) Candida fertőzéses dolog.amit a kórházban vettek észre..szedtem rá 3 gyógyszert + 1 kupot..de vissza jött ugyanugy...leginkabb azt érzem h mar a hasamban van és ez miatt laktat is és szűkíti össze a gyomromat...lassan már mindennap betétet kell oda tegyek...amikor szedtem a gyógyszert 1 hétig akkor sem múlt el.Lehet rá valami megoldás? vagy gyógyszer? Gyogyszer: Canesten kúp, többi is ilyen gomba elleni gyogyszer papirt kerestem nem találtam mi a neve, A választ előre is köszönöm.

Dr. Szalóczy Péter válasza gomba gyanú témában

Kedves Isaszegi lány! A 21. században vesse már le a szeméremérzet gátját. Nem szabadna félni a nőgyógyásztól, mert férfi. A legtöbb az! E miatt ne költekezzen magánrendelésen. A hüvelygomba a legelterjedtebb, legáltalánosabb egyszerű, de kellemetlen állapot, minden nőben kialakul. Egyszerű gyógyítani egy kis odafigyeléssel. A sokféle erre való gyógyszerből nem tudom, melyikeket kapta, nem is érdekes. Kérem, vesse le gátlásait és mielőbb menjen nőgyógyászhoz, és örüljön ha férfi.

Kérdés: 2016. január 19., 20:04; Megválaszolva: 2016. január 20., 10:54
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Jó napot!Kórszövettani lelettel...
Bizsergés és vizelési inger
2 hónapja kimaradó menstruáció...
Ovestin krém helyett méhnyakkenet...
Negatív CINtec Plus