esmya tabletta

Most fogom elkezdeni ezt a tablettát! És az lenne a kérdésem, hogy azt mondta az orvosom, hogy be fogok lépni a változó korba. De az a kérdés, ha abba hagyom majd a szedését ki lépek e belőle?

Dr. Kiss György válasza gyógyszer hatás esmya tabletta témában

Tisztelt Hölgyem!

Tekintettel a 22 évre, nagy valószinüséggel helyre fog állni a cilusa, vagyis az agyalapi mirigy és a petefészkek közötti folyamatos kapcsolat.

A tényleges változó kor a petefészekmüködés fokozatos leállását illetve megszünését jelenti a 45-50-s évek tájékán, de , mint minden, ez is egyénre jellemző módon zajlik le a szervezetben.

Üdvözlettel: dr.Kiss.

Kérdés: 2016. január 19., 19:28 ;Megválaszolva: 2016. január 25., 08:45
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Mellfájdalom lehet mozgásszervi ok
Mestruáció
Változókor, égető érzés...
Nem hat a gyógyszer?
Alkalmi kis adag béta...