Közti vérzés

Tisztelt Dr. Kiss György! Többször vissza járok a nőgyógyászomhoz ugyanazzal a problémával sikertelenül. Közti vérzésem van, a menstruációm nem szokott késni, de a kettő között is kellemetlen nem túl sok sötét barna vérezgetésem van de most pl már 8 napja nem múlik és a bal oldalon enyhe fájdalmat is érzek. Fogamzás gátlót nem szedek, mert szeretnénk hamarosan babát. Viszont ezek a gyenge de ebben a hónapban szinte állandó pecsételés megijeszt. Az orvosom szerint ez normális és csak viseljem el. Hüvelyi UH és rák szűrés szerinte jó. Azt mondta ha fáj vegyek be fájdalom csillapítót és szerinte elég akkor visdza mennem hozzá ha nagyon erős vérzést tapasztalok. De szerintem ez a 8 napja tartó pecsételés nem jó jel. Szeretném a véleményét kérni hogy kell-e aggódnom vagy kellene e más vizsgálat is. Válaszát előre is köszönöm.

Dr. Kiss György válasza Közti vérzés témában

Tisztelt Hölgyem!

Köszönöm bizalmát. Kezelőorvosa helyesen járt el, de egy házilag végzett terhességi tesztet javasolnék / reggeli első vizeletből/ illetve, ha folytatódik a rendetlen vérzés akkor hormontükör / FSH, LH, Prolsctin, Oestrogen, Progesteron, .

Tesztoszteron meghatározást is /vérvétel /

Üdvözlettel: dr.Kissw.

Kérdés: 2016. január 14., 09:34 ;Megválaszolva: 2016. január 14., 20:03
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Közti vérzés
Üdvözlöm Doktor Úr! Yasminelle fogamzásgátlót szedek, fogammal volt probléma, először Dalacin 300 mg antibiotikumot szedtem. Nem rendeződött...
Közti vérzés, aggódjak?
Kedves Doktor Úr! 3 éve szedem a Dienille fogamzásgátló tablettát, nyáron tartottam egy 2 hónapos szünetet, majd októbertől ismét szedni...
Nőgyógyászati lelet
Candida fertőzés?
Ismét rákos leszek?